search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:22
MENU CLOSE

Σπαλιάρας: Έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ; (Video)

13.03.2018 16:33
Σπαλιάρας: Έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ; (Video) - Media

 

Για την προσωπική του ζωή, αν έχει χωρίσει, αν έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, αλλά και για την Κάτια Ζυγούλη μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Happy Day». 

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε ότι δεν έχει χωρίσει με τη Ζωή και πως πολλά βράδια μένουν μαζί. Για το αν σκέφεται να παντρευτεί, είπε πως δεν σκέφτεται το γάμο σαν αυτοσκοπό, αλλά θα ήθελε να παντρευτεί για να κάνει παιδί. 

Ωστόσο, δεν είναι στα άμεσα πλάνα του γιατί πρώτα πρέπει να έχει ένα σταθερό εισόδημα για να μπορεί να κάνει οικογένεια. Σε ερώτηση για το αν έχει κοιμηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ, απάντησε: «Τόσα χρόνια χτίζουμε ένα μύθο και εσύ πας να τον γκρεμίσεις».  

Επιπλέον, περιέγραψε και ένα περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια παλαιότερης φωτογράφησής του με την Κάτια Ζυγούλη:

«Φωτογραφιζόμουν με την Κάτια Ζυγούλη σε ένα σκάφος και η Κάτια έκανε μια κίνηση να φτιάξει το μαλλί της την ώρα που ήταν στην πλώρη του καραβιού. Της έφυγε ένα σκουλαρίκι από το αφτί, το οποίο έπεσε στη θάλασσα. Θυμάμαι ότι η συνολική αξία του ήταν γύρω στις 40.000 ευρώ. Σταμάτησε επί τόπου η φωτογράφηση και ήρθε εξειδικευμένος δύτης, ο οποίος πήρε ένα καλό μεροκάματο, βούτηξε και το βρήκε πάρα πολύ γρήγορα…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:20