search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:20
MENU CLOSE

Θρίλερ κατασκοπείας: Γερμανός και Γάλλος φωτογράφισαν απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ανδραβίδα

03.04.2018 17:45
Θρίλερ κατασκοπείας: Γερμανός και Γάλλος φωτογράφισαν απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ανδραβίδα - Media

 

Δύο ξένοι υπήκοοι βιντεοσκόπησαν από ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ήταν ένα ελικόπτερο τύπου AS 350BA Ecureuil, το οποίο εντοπίστηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου να πραγματοποιεί πτήση το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς άδεια πάνω από τις εγκαταστάσεις του. 

Η αντίδραση ήταν άμεση. Η Πολιτική Αεροπορία βοήθησε στην ταυτοποίηση του ελικοπτέρου και στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι οι χειριστές του ελικπτέρου είχαν καταθέσει σχέδιο πτήσης, αλλά για πτήση μέχρι το… Λουτράκι.

Επιπλέον, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ως μισθωτής του ελικοπτέρου εμφανιζόταν ένας Αλβανός υπήκοος.

Έτσι, μετά την προσγείωσή του ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, συνελήφθησαν οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ένας ο Γερμανός χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό, με τη διαδικασία του αυτοφώρου. 

Παράλληλα, στο ελικόπτερο βρέθηκαν αρκετές καταγραφικές συσκευές, όπως κάμερες κι άλλα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλεγχος στις συσκευές που έφερε το ελικόπτερο, συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Μεγάρων, όπου φυλάσσονται, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10