search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:15
MENU CLOSE

Στο «σφυρί» δύο ακίνητα του Βρύζα για χρέη στον Σαλπιγγίδη και την τράπεζα

13.07.2019 17:23
Στο «σφυρί» δύο ακίνητα του Βρύζα για χρέη στον Σαλπιγγίδη και την τράπεζα - Media

 

Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του ηλεκτρονικού «σφυριού» βρίσκεται ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ζήσης Βρύζας. O άλλοτε σέντερ φορ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ομάδας δέχεται στενό «μαρκάρισμα» τόσο από πιστωτικό ίδρυμα όσο και από τον πρώην συμπαίκτη του, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος προ λίγων μηνών κέρδισε τον δικαστικό αγώνα που είχε αρχίσει εδώ και χρόνια σε βάρος του άλλοτε συμπαίκτη του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του dikastiko.gr, αφορμή για τη διαμάχη τους στάθηκε ποσό ύψους 65.000 ευρώ που δάνεισε ο Δ. Σαλπιγγίδης στον Ζήση Βρύζα το 2013 και έμειναν «δανεικά και αγύριστα». Οι δύο ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στα δικαστήρια όταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του άλλοτε συμπαίκτη του προκειμένου να λάβει πίσω το μεγάλο ποσό που του είχε δανείσει. Η αγωγή του Σαλπιγγίδη εκδικάστηκε τον Νοέμβριο του2018 και στις 18 Απριλίου 2019 εκδόθηκε η απόφαση που τον δικαιώνει.

Συγκεκριμένα, το 2013 μεταξύ των δύο ανδρών συντάχθηκε σύμβαση δανείου και τα χρήματα δόθηκαν σε δύο δόσεις. Η συμφωνία, που στην πορεία χάλασε, ήταν τα 65.000 ευρώ να -επιστραφούν μέχρι και το τέλος του 2013. Ωστόσο, μετά από δύο χρόνια και αφού τα χρήματα δεν δόθηκαν πίσω οι δύο άνδρες, υπέγραψαν νέα σύμβαση, σύμφωνα με την οποία, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έδωσε νέα προθεσμία στον Ζήση Βρύζα μέχρι και τις αρχές του 2016 για να τακτοποιήσει την οικονομική εκκρεμότητα απέναντι του. Φυσικά, ούτε κι αυτή η νέα συμφωνία τηρήθηκε. Έτσι, από τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ο Σαλπιγγίδης άρχισε να τα διεκδικεί αρχικά μέσω εξωδίκου και στην συνέχεια μέσω της κατάθεσης αγωγής τα χρήματα του.

Τελικά, έξι χρόνια μετά ο Δ. Σαλπιγγίδης βγάζει στο ηλεκτρονικό «σφυρί» το σπίτι του Ζήση Βρύζα προκειμένου να λάβει τα χρήματα του πίσω. Πρόκειται για μία όμορφη μεζονέτα που ανήκει στον άλλοτε συμπαίκτη του και βρίσκεται στο συγκρότημα «Γαλανό» στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2020 και η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 250.000 ευρώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50