search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:27
MENU CLOSE

«Πυριτιδαποθήκη» στην Μαραθώνος – Aπέραντο προσάναμμα με χιλιάδες κομμένα δέντρα και κλαδιά από το Μάτι (Video) 

14.07.2019 09:20
«Πυριτιδαποθήκη» στην Μαραθώνος - Aπέραντο προσάναμμα με χιλιάδες κομμένα δέντρα και κλαδιά από το Μάτι (Video)  - Media

 

Ξύλα, κορμοί και κλαδιά από την μεγάλη φωτιά που κατέκαψε το Μάτι και τον Νέο Βουτζά και στοίχισε την ζωή 102 ανθρώπων, βρίσκονται στοιβαγμένα μέσα σε μια έκταση 15 στρεμμάτων, ανάμεσα στην Ραφήνα και το Μάτι.

Οι κάτοικοι της περιοχής αγωνιούν για την υπαίθρια «πυριτιδαποθήκη της Μαραθώνος», αφού αποτελεί ένα τεράστιο προσάναμμα με χιλιάδες κομμένα πεύκα από την συμφορά στο Μάτι. 

Όπως γράφει το irafina.gr κομμένα δέντρα και κλαδιά που το τοίχος από αυτά που σχηματίζεται επάνω στην Λεωφόρο Μαραθώνος ξεπερνά σε ύψος τα 10 μέτρα.

Ξύλα, κορμοί και κλαδιά από την μεγάλη φωτιά που κατέκαψε το Μάτι και στοίχισε την ζωή σε 102 συνάνθρωπους μας.

Ο δήμος Ραφήνας, μπροστά στον κίνδυνο να εκδηλωθεί μία νέα πυρκαγιά στην περιοχή, ζήτησε ένα πυροσβεστικό όχημα το οποίο βρίσκεται στο σημείο επί 24ωρου βάσεως ώστε να επέμβει άμεσα σε περίπτωση ανάγκης, όμως οι κάτοικοι ζητούν επιτακτικά την απομάκρυνση τους.

Την ίδια στιγμή μέσα στο Μάτι επικρατεί η ίδια τραγική εικόνα με κλαδιά και κορμούς δέντρων να σχηματίζουν βουνά.

Η εικόνα μιλάει από μόνη της και τα συμπεράσματα είναι δικά σας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:26