search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:14
MENU CLOSE

Η «πληρωμένη» απάντηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σε σχόλιο για το σώμα της (Videos)

14.07.2019 10:07
Θέατρο Broadway: Ματαιώθηκε η παράσταση - Τραυματίστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου - Media

 

«Πληρωμένη» απάντηση σε follower της που  ενοχλήθηκε και έκανε ένα ιδιαίτερα αρνητικό σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία της ηθοποιού με μαγιό έδωσε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. 

Η ηθοποιός, που πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, είχε ανεβάσει στο instagram τη φωτογραφία της και είχε γράψει: «Η αυτοπεποίθηση είναι τεράστιο όπλο. Χρειάζεται μόνο να έχεις πίστη στον εαυτό σου και αναγνώριση της αξίας σου. Κι αυτό έρχεται μόνο όταν καταλάβεις πως είσαι μοναδικός και είναι υπέροχο. Πως δεν χώρας σε κανένα στερεότυπο εκτός κι αν το επιλέξεις. Δεν χρειάζεται να αρέσεις σε όλους, όπως κι εσένα δεν σ’ αρέσουν όλοι κι αυτό είναι οκ! Φρόντισε τον εαυτό σου, όχι “σαν” αλλά γιατί EINAI το πολυτιμότερο πράγμα που ΈΧΕΙΣ».

Η ανάρτησή της συγκέντρωσε δεκάδες θετικά σχόλια αλλά και ένα αρνητικό: «Έλα παιδιά έλεος το έχετε ξεφτιλίσει! Πάει η κάθε χοντρή και προσπαθεί να το παίξει να αγαπάς τον εαυτό σου και τέτοιες …. Μην το παίζετε χαλαρές και άνετες γιατί αν δεν είχατε κόμπλεξ δεν θα κάνατε καμία αναφορά στο σώμα σας συνεχώς. Είναι στο χέρι του καθενός το αν θα έχει ωραίο σώμα ή όχι» follower που την έκανε έξαλλη. 

Η ηθοποιός αποφάσισε να απαντήσει στο σχόλιο περί «χοντρής», δημοσιεύοντας το παρακάτω μήνυμα: 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11