search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:11
MENU CLOSE

Τέλος καλό στην περιπέτεια μάνας και κόρης, σε φαράγγι της Κρήτης

31.07.2019 06:13
Θρίλερ στον Ψηλορείτη: Σε εξέλιξη επιχείρηση για έναν τραυματία κι ένας αγνοούμενο - Media

 

Τέσσερις ώρες, μέσα στο σκοτάδι, αναζητούσαν οι δυνάμεις του Π.Κ. Σητείας τη μητέρα με την κόρη από τη Γαλλία, που έχασαν τον προσανατολισμό τους στο Φαράγγι του Ρίχτη, στα Μουλιανά Σητείας, χθες, περίπου στις 21.00 το βράδυ.

Οι δύο γυναίκες, ζήτησαν βοήθεια μέσω του αριθμού 112 και στο σημείο έσπευσαν 4 άτομα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σητείας και μέλη της ΕΔΕΑΚ.

Για τις δύο γυναίκες κινητοποιήθηκαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους καθώς και η εθελοντική ομάδα ΕΔΕΑΚ που κατάφεραν να τις εντοπίσουν και να τις μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε τελικά, στη 01.37 μετά τα μεσάνυχτα.

Εν τω μεταξύ, νωρίς το μεσημέρι, στις 12.44 η Πυροσβεστική χρειάστηκε να σπεύσει με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους από το Π.Κ.Κανδάνου, στο Φα΄ραγγι της Αγίας Ειρήνης, όπου ένα άτομο είχε τραυματιστεί.

Η επιχείρηση προσέγγισής του και μεταφοράς του ολοκληρώθηκε στις 16.37.

 

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:11