search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:38
MENU CLOSE

Θάνος Πετρέλης: Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν Sin Boy (Video)

02.08.2019 15:38
Θάνος Πετρέλης: Δεν θα ήθελα οι κόρες μου να ακούν Sin Boy (Video) - Media
 
Ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not και αναφέρθηκε στην επιτυχία του Sin Boy «Mama», αλλά και στη συνεργασία του με τον Φοίβο.
 
Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε ότι «στις live εμφανίσεις τον χειμώνα, μου έλεγαν πες το Mama. Το συνδύασα μεταξύ σοβαρού και αστείου, έλεγα το “Να χαρώ το μωρό” και το συνδύασα “Να χαρώ τη Mama”. Δεν είναι θέμα γούστου, αν μου αρέσει η όχι, είναι μία τάση αυτή τη στιγμή. Από εκεί και περά, σαν γονιός, αν με ρωτήσεις αν θα άφηνα τα παιδιά να ακούσουν αυτά τα τραγούδια που είναι μικρά και ίσως επηρεαστούν, αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι. Ίσως εκεί πέρα να είχα έναν ενδοιασμό σαν γονιός για να πω ότι δεν είναι ένα από τα τραγούδια που θα ήθελα να ακούν οι κόρες μου».
Επίσης, τόνισε ότι «με τον Φοίβο ήμασταν μαζί από το ξεκίνημα, το 2004, από την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά έως το 2012. Αυτό που άλλαξε σε όλη αυτή τη φάση, είναι ότι ο Φοίβος μετά έγινε εκτός από συνθέτης και «εταιριάρχης» αναγκαστικά μπήκε σε μία μορφή να έχει να δίνει δύο τραγούδια στον Θάνο, δύο στην Έλλη, στη Δέσποινα, στον Νίνο… Στον Φοίβο χρωστάω ένα πολύ μεγάλο κομμάτι όλου αυτού που συμβαίνει μέχρι και σήμερα».
 
Πηγή: zappit.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35