search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:54
MENU CLOSE

Νταλικιέρης κυκλοφορεί στην Εθνική με τη σημαία της 21ης Απριλίου ζωγραφισμένη στο φορτηγό του– Προκαλεί τους οδηγούς

03.08.2019 14:35
Λαμία: Ανήλικοι μέθυσαν, έκλεψαν αυτοκίνητο και τράκαραν σε κολόνα – Χαροπαλεύει ο 15χρονος οδηγός (photos/video) - Media

 

Ένα φασιστοειδές, ένα υποκείμενο που προκαλεί τον κόσμο κυκλοφορεί στην εθνική οδό και στο πίσω μέρος του φορτηγού του έχει ζωγραφισμένο το κακό πουλί της χούντας. Την φωτογραφία την έστειλε αναγνώστης του LamiaReport με τίτλο: «Προσβολή προς την Δημοκρατία !!» και το παρακάτω σχόλιο.

“Γυρνώντας από το μπάνιο μου στην θάλασσα προχθές πάνω στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας αντίκρισα κάτι που με έκανε πραγματικά έξω φρενών..

Νταλίκα να κυκλοφορεί ελεύθερη στον δρόμο με όλο το πίσω μέρος της ζωγραφισμένο με την σημαία της 21ης Απριλίου..

Θεωρώ αδιανόητο εν έτη 2019 να αφήνουμε ασχολίαστα αυτά τα φαινόμενα προσβολής της Δημοκρατίας όπως θεωρώ και απαράδεκτο να κυκλοφορεί αυτό το όχημα έξω στους ελληνικούς δρόμους.

Θα έπρεπε ήδη να το έχουν σταματήσει να γίνουν συστάσεις στον οδηγό να σβήσει την σημαία και μετά να συνεχίσει την όποια πορεία του είχε…”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:54