search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Μπαράζ λουκέτων από την ΑΑΔΕ σε καταστήματα της Κρήτης λόγω φορολογικών παραβάσεων

12.08.2019 07:19
Μπαράζ λουκέτων από την ΑΑΔΕ σε καταστήματα της Κρήτης λόγω φορολογικών παραβάσεων - Media

 

Το “σαφάρι” των ελεγκτών της ΑΑΔΕ και της Οικονομικής Αστυνομίας στην Κρήτη συνεχίζεται.

Δύο ακόμα “λουκέτα” σε καταστήματα του νησιού μπήκαν το βράδυ της Κυριακής καθώς συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια από την Υπηρεσία Ερευνών της ΑΑΔΕ σε συνεργασία με την Οικονομική Αστυνομία.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive, το σφράγισμα αφορά σε δύο πολύ γνωστά καταστήματα εστίασης, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν εκδίδονταν οι σχετικές αποδείξεις.
Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε έντονη αντίδραση από την πλευρά των ιδιοκτητών για το…μέγεθος της σχετική ενημερωτικής πινακίδας που τοποθετήθηκε στην είσοδο των καταστημάτων αυτών!

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, οι ελεγκτές της Ανεξάρτης Αρχής Δημοσίων Εσόδων προχώρησαν στο πλαίσιο ελέγχων για φοροδιαφυγή στο 48ωρο σφράγισμα πέντε καταστημάτων στα Χανιά.

Παράλληλα οι έλεγχοι αποκάλυψαν”πατέντα” καταστηματάρχη στη Χερσόνησο, όπου με εδικό λογισμικό, διέγραφαν το 80% των αποδείξεων!

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:04