search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:39
MENU CLOSE

Mαρινάκης: «Αφιερώνω την πρόκριση στον Παναθηναϊκό φίλο μου, Γιώργο Μαυροσκότη»

13.08.2019 21:26
Στο πλευρό των παικτών του Ολυμπιακού ο Μαρινάκης για τη μάχη με Γουλβς - Media

 

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μίλησε στα Μ.Μ.Ε. αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπασακσεχίρ και ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος λόγω του χαμού ενός φίλου του, ο οποίος υποστήριζε τον Παναθηναϊκό, αλλά του αφιέρωσε την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης:

«Περάσαμε μια δύσκολη ομάδα. Όλα πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Όλος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Και η Πόρτο και η Κράσνονταρ είναι και οι δύο δύσκολες ομάδες. Ο Ολυμπιακός, όμως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα. Πιστεύουμε θα πάμε καλύτερα στο μέλλον. Επειδή είμαι φορτισμένος, γιατί έχασα έναν φίλο μου, θα ήθελα να πω αυτό. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στον φίλο μου, τον Γιώργο Μαυροσκότη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ήταν Παναθηναϊκός, αλλά ήθελε να νικάει ο Ολυμπιακός, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:38