search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:43
MENU CLOSE

Την «έπεσαν» διαδικτυακά σε λάθος… Πόουσον εξοργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ

14.08.2019 17:02
Την «έπεσαν» διαδικτυακά σε λάθος… Πόουσον εξοργισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Media

 

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ «βράζει» με τη διαιτησία στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στον Άγιαξ.

Αρκετοί οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» γέμισαν με «γαλλικά» τη σελίδα του Κρεγκ Πόουσον στα social media, αλλά… έκαναν λάθος και την «έπεσαν» σε συνονόματό του.

Μάλιστα, η εταιρεία ξυλείας και χρωμάτων, στην οποία εργάζεται όχι ο διαιτητής αλλά ο ανυποψίαστος συμπατριώτης του αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση διευκρινίζοντας πως ο υπάλληλός τους δεν έχει καμία σχέση με τον ρέφερι, παρά μόνο κοινό ονοματεπώνυμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για ενημερώσουμε εκείνους που έχουν ξοδέψει τις τελευταίες 14 ώρες επιτιθέμενοι στον Κρεγκ Πόουσον, τη σύζυγό του, τους φίλους και την οικογένειά του στα Social Media, ότι το πρόσωπο που κάνετε tag στα posts σας δεν είναι ο διαιτητής ποδοσφαίρου που διηύθυνε τον αγώνα ανάμεσα στον Άγιαξ και τον ΠΑΟΚ το προηγούμενο βράδυ, αλλά μέλος του προσωπικού της Osmo UK.

Θα θέλαμε να παροτρύνουμε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα καταχρηστικά, καταστρεπτικά και κακόβουλες δημοσιεύσεις να καταλάβουν ότι ο συνάδελφός μας, Κρεγκ Πόουσον, δεν έχει δεσμούς κανενός τύπου με το ποδόσφαιρο και να ζητήσουμε από αυτούς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σταματήσουν να τον κάνουν tag σε κάποιο άλλο επιθετικό post από εδώ και πέρα.

Επιβεβαιώνουμε ότι ο Κρεγκ Πόουσον δεν έχει σχέση με τον Κρεγκ Πόουσον, τον Άγγλο Επαγγελματία Διαιτητή».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:43