search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Μηταράκης: Επιδιώκουμε τη συνεργασία με τους εκπροσώπους των εργαζομένων

05.09.2019 10:04
Μηταράκης για ασφαλιστικό: Από την 1/1/2021 θωρακίζεται η επικουρική σύνταξη - Media

 

Η υποστελέχωση των υπηρεσιών του ΕΦΚΑ, καθώς και η έλλειψη σε υλικοτεχνικές υποδομές, βρέθηκαν στο επίκεντρο του διαλόγου από τους εργαζόμενους στα ταμεία.

Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές χρονικό διάστημα, όπου ο Υφυπουργός Εργασίας, θα ενημερώσει για το σχέδιο του κεφαλαιοποιητικού, επικουρικού συστήματος ασφάλισης. 

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Υφυπουργός Εργασίας τόνισε ότι ήδη η νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έχει εντοπίσει και προς την κατεύθυνση της επίλυσης των οποίων δουλεύει από την πρώτη μέρα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιστροφή 86 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ, για την ενίσχυση των τμημάτων απονομής συντάξεων.

«Με όλους τους φορείς επιδιώκουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και να επιτύχουμε τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους», ανέφερε ο κ. Μηταράκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 17:43