search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:00
MENU CLOSE

Πύργος Ηλείας: Συναγερμός για τα γκράφιτι από αίμα (Photos)

11.09.2019 08:32
Πύργος Ηλείας: Συναγερμός για τα γκράφιτι από αίμα (Photos) - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές στον Πύργο, μετά τα ευρήματα που εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο αθλητικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας.

Γκράφιτι από αίμα σε πόρτες και τοίχους και κηλίδες αίματος στα σκαλοπάτια, έξω από το χώρο του ΚΑΠΗ που στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το ilialive, νωρίς το πρωί περίοικος αντιλήφθηκε τις κηλίδες αίματος και ενημέρωσε τις αρχές. Φαινόταν σα να είχαν μαχαιρώσει κάποιον που είχε χάσει αρκετό αίμα στο σημείο.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή, αναζητώντας περαιτέρω στοιχεία.

Παράλληλα αναζητήθηκε στα νοσοκομεία του νομού ή σε γιατρούς αν έχει μεταφερθεί εκεί κάποιος που έχει τραυματιστεί πιθανότατα σε συμπλοκή, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι πολύ πιθανό οι κηλίδες αίματος να μην ανήκουν σε άνθρωπο, αλλά κάποιος να χρησιμοποίησε κάποιο ζώο για να γράψει στους τοίχους συγκεκριμένα συνθήματα, όπως το 1.3.1.2. που μεταφράζεται σε A.C.A.B. και είναι υβριστικό για τους αστυνομικούς (ACAB/ All cops are bastards)

Η έρευνα συνεχίζεται και εργαστηριακά ώστε να υπάρξει επιβεβαίωση ή μη για το αν το αίμα είναι από άνθρωπο ή από ζώο, ενώ αναζητούνται και άλλα στοιχεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:59