search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:21
MENU CLOSE

ΚΚΕ: Επίσημη ιδεολογία της ΕΕ ο αντικομμουνισμός – «Ξαναγράφεται η ιστορία»

19.09.2019 14:41
ΚΚΕ: Παράγοντας αστάθειας το ΝΑΤΟ - Media

 

«Το Ευρωκοινοβούλιο με τις ψήφους του Λαϊκού Κόμματος, των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελεύθερων, των Πρασίνων και των Συντηρητικών Μεταρρυθμιστών ψήφισε κατά πλειοψηφία σήμερα το κατάπτυστο κοινό αντικομμουνιστικό ψήφισμα με τον τίτλο “η σημασία της μνήμης για το μέλλον της Ευρώπης”.

Αποδεικνύεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αναγορεύσει τον αντικομμουνισμό σε επίσημη ιδεολογία της. Πρωτοστατεί μαζί με αστικές κυβερνήσεις στις απαγορεύσεις της δράσης των Κομμουνιστικών Κομμάτων και των κομμουνιστικών συμβόλων, στις διώξεις ενάντια στους κομμουνιστές και στην κομμουνιστική ιδεολογία. Καθοδηγεί την απαράδεκτη προσπάθεια παραχάραξης και ξαναγραψίματος της Ιστορίας, επιδιώκοντας την ανιστόρητη εξίσωση του κομμουνισμού με τον φασισμό», αναφέρει δήλωση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.

«Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με τις παρεμβάσεις της έδωσε μάχη – παρά τον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων – ενάντια στον αντικομμουνισμό και την παραχάραξη της Ιστορίας, αποκάλυψε τις επιδιώξεις που υπηρετεί το αισχρό ψήφισμα ενάντια στους λαούς και την πάλη τους. Έδωσε τεκμηριωμένη απάντηση στην αντικομμουνιστική εκστρατεία», προσθέτει η δήλωση, και, καταλήγοντας, αναφέρει: «Τα ψηφίσματα και η προπαγάνδα των αστικών πολιτικών δυνάμεων θα βρουν από τους λαούς τη θέση που τους αξίζει, στα σκουπίδια της Ιστορίας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17