search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25
MENU CLOSE

Ντου της ΕΛΑΣ στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ

30.09.2019 18:51
Ντου της ΕΛΑΣ στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ - Media

Έφοδο στα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η Αστυνομία, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ.

 

Αστυνομικές δυνάμεις έκαναν έφοδο το βράδυ της Δευτέρας σε σύνδεσμο οπαδών της ΑΕΚ, στην οδό Κιουταχείας, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάτι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η αστυνομική έφοδος έγινε μετά τις δύο επιθέσεις που σημειώθηκαν αργά χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Φιλαδελφείας από ομάδες ατόμων σε βάρος αστυνομικών, με αποτέλεσμα των τραυματισμό έξι, οι οποίοι διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο περιπολικό και τις μηχανές, ενώ τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων ήταν και ο «ήρωας» αστυνομικός που είχε σώσει ζωές στο Μάτι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:25