search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:38
MENU CLOSE

Κρητική «πατέντα»: Έστειλαν στα Χανιά τις ηρακλειώτικες πτήσεις λόγω… νοτιάδων!

04.10.2019 08:53
Χανιά: Το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο στολίδι - Media

 

Θύελλα προβλημάτων προκάλεσαν οι άνεμοι έντασης έως και 8 μποφόρ στην Κρήτη.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, κάποια από τα αεροσκάφη που προσπάθησαν να προσεγγίσουν την Παρασκευή το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» Ηρακλείου δεν τα κατάφεραν καθώς ισχυρές ήταν οι ριπές με αποτέλεσμα να αλλάξουν προορισμό.

Πρόβλημα για 3 πτήσεις

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της Fraport, Γιάννη Παπάζογλου «μια πτήση από Αννόβερο για Ηράκλειο προσγειώθηκε τελικά στις 8:45π.μ στα Χανιά, ακολούθησε στις 10:30π.μ. πτήση από Φρανκφούρτη για Ηράκλειο που άλλαξε προορισμό, ενώ προς τα Χανιά κατευθύνθηκε και αεροσκάφος από τη Βασιλείας της Ελβετίας».

Για τους επιβάτες οι αλλαγές σχεδίων έκρυβαν ταλαιπωρία καθώς έπρεπε να προωθηθούν σε διαφορετική ώρα ή με διαφορετικό τρόπο στον προορισμό τους.

Παράλληλα πτήσεις από Αννόβερο και Ντίσελντορφ δεν μπόρεσαν σύμφωνα με τον κ.Παπάζογλου να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Χανίων καθώς δεν υπήρχαν ελεύθερες θέσεις. Ωστόσο ευτυχώς οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Χανιά είναι καλύτερες και δεν επηρεάζουν την εναέρια κυκλοφορία πτήσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:34