search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26
MENU CLOSE

Ιεράπετρα: Μαθητής έπαθε κρίση και τραυμάτισε σοβαρά την δασκάλα της τάξης

30.10.2019 06:57
Ιεράπετρα: Στο Νοσοκομείο 62χρονος ασθενής με κορωνοϊό - Media

 

Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό συνέβη προ ημερών σε δημοτικό σχολείο της Ιεράπετρας όταν μαθητής που χρήζει παράλληλης στήριξης σε μια κατάσταση κρίσης, χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Για το περιστατικό μίλησε στον Ηχώ 99,8 ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας κ. Παναγιώτης Σαρρής ο οποίος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες και μετέφερε πληροφορίες για το περιστατικό, λέγοντας πως το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά υπήρξε αναστάτωση η δασκάλα έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της.

Σύμφωνα με το ekriti.gr,χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο και η ανάρρωση συνεχίστηκε και στο σπίτι της.

Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής τα παιδιά αυτά χρειάζονται ειδική στήριξη ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους ανθρώπους που να γνωρίζουν πως θα το χειριστούν. Αυτό έχει να κάνει καταρχάς με την ασφάλεια και τη φροντίδα του ίδιου του παιδιού, αλλά και των συμμαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:26