search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Ο Βασιλακόπουλος δηλώνει πως «ο Αυγενάκης κάνει αρλούμπες»

06.11.2019 11:38
Ο Βασιλακόπουλος δηλώνει πως «ο Αυγενάκης κάνει αρλούμπες» - Media

 

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος με δηλώσεις του (Sportfm) εξέφρασε τον αποτροπιασμό του προς το πρόσωπο του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με αφορμή διάταξη του αθλητικού νομοσχεδίου που τον απομακρύνει από τον αθλητισμό. 

«Κατ’ αρχάς δεν είναι νομοσχέδιο. Είναι ένα άρθρο μέσα στο νομοσχέδιο. Και εκείνος ακολουθεί την πεπατημένη και μπαίνει σε θέματα που δεν ξέρει. Καλό θα ήταν να μάθει και μετά να προχωράει σε τέτοιες κινήσεις. 

Προϋπόθεση της γνώμης είναι η γνώση και αν δεν έχεις γνώση κάνεις αρλούμπες», υποστήριξε ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε:

«Από πού και ως πού αντλεί το συγκεκριμένο δικαίωμα ο κ. Αυγενάκης; Στη ΔΟΕ δεν εκλέγεσαι κάθε τέσσερα χρόνια. Έχουμε μπερδέψει την γραβάτα, με το παντελόνι. Θέλει να εξοντώσει ή να αποβάλει ορισμένους ανθρώπους που δεν είναι αρεστοί σε εκείνον ή δεν τον προσκυνούν. Ήδη έχετε αποφανθεί όλοι, αφού σε κάθε κείμενο που αφορά το συγκεκριμένο σχέδιο βάζετε τη φωτογραφία. Ποιος είναι ο Αυγενάκης που θα κάνει κρίση για εμένα; Είπα και πριν, για να έχεις γνώμη πρέπει να έχεις και γνώση. Πήγαμε στο Παγκόσμιο, άλλες χώρες ούτε καν πλησίασαν τη διοργάνωση. Τι σχέση έχει με το πρωτάθλημα; Η ΕΟΚ φωνάζει για αυτό το πρωτάθλημα. Δέκα ξένοι παίκτες στο γήπεδο και είναι σε συνάρτηση το πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα. Όταν δεν δίνεις τη δυνατότητα να αναδείξεις τους Έλληνες παίκτες, δεν μπορείς να κάνεις κουβέντα για την Εθνική. Δεν είναι δική μου απόφαση».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10