search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58
MENU CLOSE

Όταν η Αλίκη αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ: Η αποκάλυψη του Νίκου Γαλανού

26.11.2019 08:26
Όταν η Αλίκη αποφάσισε να αλλάξει παρτενέρ: Η αποκάλυψη του Νίκου Γαλανού - Media

 

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Νίκος Γαλανός στο περιοδικό «Enjoy», αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- λεπτομέρειες για την πολύχρονη συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο ηθοποιός αναφέρεται συγκεκριμένα στην εποχή που η Αλίκη είχε αποφασίσει να μην ξαναπαίξει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και αναζητούσε νέο παρτενέρ…

«Με παίρνει ξανά τηλέφωνο ο Ζέρβας για να πάω για κάστινγκ σε ταινία του Φώσκολου. Με κοιτάζει ο Φώσκολος και μου δίνει να διαβάσω το κείμενο του ρόλου. “Σε θέλω, ρε γαμώτο, για πρωταγωνιστή, αλλά τον έχω δώσει σε άλλον” μου λέει. Και τελικά, μου έδωσε τον ρόλο στη “Λεωφόρο του μίσους”. Θυμάμαι, δε, ότι, όταν είδε ο Φίνος σε πρώτη προβολή την ταινία, με φώναξε και μου είπε: “Είδα την ταινία. Θα σκίσεις, είσαι πολύ καλός. Εγώ θέλω να μείνεις σε μένα, μαζί μου. Αν θέλεις κι εσύ, υπόγραψε το 6ετές συμβόλαιο”.

Κι έτσι μπήκα στη Φίνος Φιλμ, όπου έκανα συνολικά 18 ταινίες. Στην έβδομη ταινία, με φωνάζει η Αλίκη. Ο λόγος της περνούσε στη Φίνος Φιλμ όσο κανενός άλλου. Τότε ήταν η περίοδος που είχε αποφασίσει να μην παίξει σε άλλες ταινίες με τον Δημήτρη και ήθελε να αλλάξει παρτενέρ. Και μου λέει: ”Θα κάνουμε το “Ένα αστείο κορίτσι”. Και έκτοτε ήμουν στο πλευρό της Αλίκης και κινηματογραφικά και θεατρικά» αποκάλυψε ο Νίκος Γαλανός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:58