search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:17
MENU CLOSE

«Ο άντρας μου με είχε απατήσει με τη Βουγιουκλάκη» (Photo)

12.12.2019 09:12
«Επί δέκα χρόνια νιαουρίζω»: Η ακατάλληλη ταινία που είχε συμφωνήσει η Αλίκη για να κάνει στροφή στην καριέρα της (Photos) - Media

 

Και οι δυο τους υπήρξαν επιτυχημένες και περιζήτητες. Ο λόγος για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού οι οποίες είχαν συνεργαστεί μάλιστα. Ωστόσο, στα προσωπικά τους φαίνεται ότι τα πράγματα δεν ήταν όσο ρόδινα φαίνονταν.

Έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην σύζυγο της Μάρως Κοντού να την έχει απατήσει με την Αλίκη. Φήμες που όλο φούντωναν και που καμιά πλευρά δεν επιβεβαίωνε.

Μέχρι που τη Μάρω Κοντού και αφού είχαν περάσει πολλά χρόνια από τον θάνατο της εθνικής σταρ, παραδέχτηκε σε συνέντευξή της την «ατασθαλία» του συζύγου της με τη Βουγιουκλάκη, τονίζοντας ωστόσο ότι ο γάμος του είχε ήδη «πεθάνει» οπότε ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο.

Σημειώνεται ότι η Μάρω Κοντού χώρισε το 1962 από τον μοναδικό άνδρα που παντρεύτηκε, τον διευθυντή φωτογραφίας του Φίνου, Αριστείδη Καρύδη – Φουκς. Για τη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με το σύζυγό της τόνισε: «Στα 7 χρόνια ο άντρας μου άρχισε να ξενοβλέπει, εγώ το μυρίστηκα και δεν μου άρεσε. Το κερατάκι μου το έχω φάει. Και νομίζω ότι είναι δεδομένο. Όταν ξέρεις πολύ καλά τον άλλον πιάνεις κάτι λεπτομέρειες περίεργες. Το άλλο πρόσωπο ήταν πολύ διάσημο αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία. Πρώτα είχαμε χαθεί και μετά έγινε αυτή η συνάντηση της Αλίκης με τον άντρα μου που ήταν μόνοι τους επί 40 μέρες και γύριζαν μια ταινία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:12