search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:26
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Γελοίοι και επικίνδυνοι οι χειρισμοί Χρυσοχοΐδη

19.12.2019 13:43
ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και στήριξη στον στόχο Τσίπρα για διεύρυνση - Αιχμές για δημοσιεύματα - Media
 
Συνέχισε τις επιθέσεις του στην κυβέρνηση και την ηγεσία του υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα γεγονότα στο Κουκάκι και την χρήση «less than lethal» όπλου από την αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επιβεβαιώνει αυτό που προσπάθησε να κρύψει ο κ. Χρυσοχοΐδης και ο κ. Μητσοτάκης, αλλά κατήγγειλε από το πρωί ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή η ΕΛ.ΑΣ έκανε χρήση πλαστικών σφαιρών τις οποίες όμως ονομάζει “ελαστικές μπάλες”.
 
Εάν οι χειρισμοί τους δεν ήταν επικίνδυνοι για την ασφάλεια των πολιτών, θα ήταν απλά γελοίοι.
 
Η αντισυνταγματική εισβολή σε σπίτι του σκηνοθέτη κ. Ινδαρέ χωρίς εισαγγελική παραγγελία, ο ξυλοδαρμός του ίδιου και των παιδιών του μέσα στο σπίτι τους και οι πυροβολισμοί με πλαστικές σφαίρες στο ψαχνό, τελικά δεν είναι ψέματα, όπως ισχυρίστηκε για να εξαπατήσει με άθλιο τρόπο τον κ. Αλιβιζάτο ο κ. Χρυσοχοΐδης.
 
Οι κκ Μητσοτάκης και Χρυσοχοίδης έχουν καταστρατηγήσει τους θεμελιώδεις κανόνες του κράτους δικαίου και του Συντάγματος. Επιβεβαιώνουν πως είναι μια αναξιόπιστη, ακραία δεξιά κυβέρνηση σε πανικό, που δεν σέβεται ούτε το Σύνταγμα, ούτε τους πολίτες και ούτε φυσικά την ασφάλειά τους».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:25