search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:47
MENU CLOSE

Βόλος: Στη φυλακή ο 52χρονος που προκάλεσε ζημιές σε λεωφορείο – Ήθελε να… τον πάει σπίτι του

09.01.2020 13:49
Βόλος: Στη φυλακή ο 52χρονος που προκάλεσε ζημιές σε λεωφορείο - Ήθελε να… τον πάει σπίτι του - Media

 

Ακριβά πλήρωσε τη φθορά που προκάλεσε σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας ένας 52χρονος που καταδικάστηκε την Τετάρτη ερήμην από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, o 52χρονος που κρίθηκε ένοχος για φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος, τον Μάρτιο του 2015, ενώ ήταν μεθυσμένος, προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος οδηγού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο οδηγός λεωφορείου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Τρίκερι, αρνήθηκε να τον μεταφέρει στην Πάλτση, καθώς ο εν λόγω προορισμός, δεν περιλαμβανόταν στη διαδρομή που θα ακολουθούσε.

Όταν το λεωφορείο έκανε στάση στην Αργαλαστή, ο 52χρονος άρχισε να φωνάζει και έριξε γροθιά στο παράθυρο του συνοδηγού, προκαλώντας υλικές ζημιές.
Στη δίκη χθες ο κατηγορούμενος δεν ήταν παρών για να απολογηθεί για τις πράξεις του και καταδικάστηκε ερήμην.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24