search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:08
MENU CLOSE

Ρωσία και WADA πάνε στο CAS για το θέμα του αποκλεισμού

10.01.2020 17:03
Ρωσία και WADA πάνε στο CAS για το θέμα του αποκλεισμού  - Media

 

Mέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο Παγκόσμιος Οργανισμός Αντί – Ντόπινγκ (WADA) γνωστοποίησε πως προσέφυγε στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (TAS – CAS) για να αποφασίσει για την 4ετή ποινή αποκλεισμού που επιβλήθηκε στη Ρωσία λόγω υποτιθέμενων αλλοιωμένων δεδομένων από το εργαστήριο αντί – ντόπινγκ της Μόσχας.

​Η WADA ανακήρυξε τη Ρωσία «μη συμμορφωθείσα» τον περασμένο μήνα, ισχυριζόμενη πως η RUSADA «μαγείρεψε» τα δεδομένα που της έστειλε στο εργαστήριο της Μόσχας πέρυσι.

Η ποινή που έχει επιβληθεί στη χώρα σημαίνει πως δεν μπορεί να λάβει μέρος σε διεθνείς διοργανώσεις όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα χαρακτηρίσει την τιμωρία «πολιτικά διφορούμενη» που έχει τις ρίζες της στην «αντί – ρωσική υστερία», με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να λέει πως «έχει παραβιαστεί η κοινή λογική και το διεθνές δίκαιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:03