search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Σύσκεψη για τις λέσχες φιλάθλων και τις μετακινήσεις οπαδών

16.01.2020 12:30
Αυγενάκης για Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας: Οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους - Media

 

Ο εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των λεσχών φιλάθλων, αλλά και το ζήτημα της μετακίνησης οπαδών σε εκτός έδρας αγώνες, συζητήθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/1) στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη, των προέδρων της ΕΠΟ και της Super League, Βαγγέλη Γραμμένου και Μηνά Λυσάνδρου, αντίστοιχα, αλλά και εκπροσώπων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού επανέλαβε την πάγια θέση του, ότι οι λέσχες φιλάθλων αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητισμού, και ζήτησε από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνεισφέρουν, ώστε να δημιουργηθεί ένα λειτουργικότερο πλαίσιο και να αναγνωριστούν όλοι οι σύνδεσμοι που πληρούν τα σχετικά κριτήρια.

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου, δήλωσε αισιόδοξος ότι η μετακίνηση φιλάθλων των φιλοξενούμενων ομάδων θα συνεχιστεί με αυξανόμενους ρυθμούς και σταδιακά θα εφαρμοστεί και στα παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, δεσμεύτηκε ότι ο εφετινός τελικός κυπέλλου θα γίνει με φιλάθλους και των δύο φιναλίστ στις εξέδρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40