search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Αγωγή κατά του δημοσιογράφου Γ. Λακόπουλου προαναγγέλλει ο Κ. Μπογδάνος

20.01.2020 13:55
Αγωγή κατά του δημοσιογράφου Γ. Λακόπουλου προαναγγέλλει ο Κ. Μπογδάνος - Media

 

Την προσφυγή του στη δικαιοσύνη κατά του δημοσιογράφου Γιώργου Λακόπουλου, για κείμενο που έγραψε σε ιστοσελίδα για τον ίδιο, προανήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κ. Μπογδάνος έγραψε: «Ο Γ. Λακόπουλος υπογράφει ένα κείμενο για μένα που με περιγράφει με όρους τους οποίους ο συντάκτης θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί νομικά. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες».

 

Στο επίμαχο κείμενο, με τίτλο: «Κ. Μπογδάνος: Kάτι άσχημο γεννιέται», ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «ο Μπογδάνος δεν είναι σε θέση να παράξει ο ίδιος ιδεολογία. Γι’ αυτό ψάχνει αφορμές για να αναδείξει την ταύτισή του με μια συγκεκριμένη ιδεολογία του ζόφου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:16