search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:04
MENU CLOSE

«Φίλια πυρά» Κουκοδήμου στη ΝΔ: «Πληγή ο Αυγενάκης, είμαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ»

28.01.2020 08:40
«Φίλια πυρά» Κουκοδήμου στη ΝΔ: «Πληγή ο Αυγενάκης, είμαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ» - Media

 

Ο δήμαρχος Κατερίνης κάνει λόγο για φαρσοκωμωδία σχετικά με την απόφαση της ΕΕΑ και αναφέρει για τον υφυπουργό Αθλητισμού ότι είναι εντεταλμένος συμφερόντων

Ο δήμαρχος Κατερίνης, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και θρύλος του ελληνικού αθλητισμού, Κώστας Κουκοδήμος με δήλωσή του τάσσεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό» και που προσθέτει ότι «είναι εντεταλμένος συμφερόντων», ενώ κάνει λόγο για αυτούς «που μπήκαν από το παράθυρο στη ΝΔ»…

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου αναφέρει τα εξής: «Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι “πληγή” για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη ΝΔ.

Αυτοί που “μπήκαν από το παράθυρο” στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01