search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:28
MENU CLOSE

Στη Νιόν και ο Γραμμένος, αντιδρά στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες η ΕΠΟ

03.02.2020 17:21
Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στην Εθνική Ελπίδων - Media

 

Η υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου και η αποτροπή ενδεχόμενης αποδυνάμωσης των Ενώσεων, το μεγάλο θέμα για την ΕΠΟ που στέλνει εσπευσμένα τον Βαγγέλη Γραμμένο στην Ελβετία!

Οι μονομερείς ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης και δη του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη που ταξίδεψε στη Νιόν και είχε επαφές με FIFA/UEFA, καθώς και οι εκτιμήσεις που διαχέονται δεξιά-αριστερά περί ματαίωσης των εκλογών της ΕΠΟ το προσεχές καλοκαίρι, προκάλεσαν άτυπη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας το μεσημέρι της Δευτέρας (3/2).

Στην άτυπη συνεδρίαση μετείχαν οι περισσότεροι σύμβουλοι που προέρχονται από τις ΕΠΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφασή τους ήταν να εξουσιοδοτήσουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο να ζητήσει άμεσα ραντεβού με τις διεθνείς συνομοσπονδίες και εντός των ημερών (αύριο ή μεθαύριο αν καταστεί δυνατό) να μεταβεί και εκείνος στην Ελβετία.

Σκοπός, όπως ειπώθηκε στις συζητήσεις που έγιναν σήμερα στην ομοσπονδία, είναι η υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου και η αποτροπή ενδεχόμενης αποδυνάμωσης των Ενώσεων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:27