search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:00
MENU CLOSE

Ινσούα: «Βρήκα μπάλα»

05.02.2020 22:02
Απέσυρε την πρόταση για Ινσούα η ΑΕΚ, τέλος και ο Βράνιες - Media

 

Κατηγορηματικός ήταν ο Εμάνουελ Ινσούα για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Δημήτρη Πέλκα και από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο 2-0 επί του Παναθηναϊκού.

«Βρήκα την μπάλα, στη συνέχεια ίσως βρήκα λίγο και τον αντίπαλο. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε ο Αργεντινός μπακ.

«Αρχίσαμε αρκετά καλά, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και είμαστε απογοητευμένοι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίξαμε το ίδιο καλά. Το πρόβλημά μας στις στημένες φάσεις έφερε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ και έκανε τα πράγματα δύσκολα για μας», πρόσθεσε.

Όσο για το αν… γυρίζει το 2-0; «Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι αδύνατο και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανατροπή με τη βοήθεια του κόσμου μας. Πρώτα κοιτάμε το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή και μετά θα δούμε τη ρεβάνς. Το Κύπελλο είναι κύριος στόχος μας φέτος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33