search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:26
MENU CLOSE

Καθάρισε… νωρίς και πέρασε στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ!

12.02.2020 20:08
Στο OPEN TV το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας...με εντολή Ιβάν - Media

 

Ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε… αποφασισμένος στο ΟΑΚΑ, σκόραρε στο 11’ με τον Σφιντέρσκι το γκολ που ήθελε, νίκησε 1-0 τον κατώτερο της περίστασης Παναθηναϊκό και πήρε το «εισιτήριο» για τους «4» του Κυπέλλου.

Έκανε την… δουλειά και στο Ολυμπιακό στάδιο ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού, «ντούμπλαρε» τις νίκες απέναντί του και εξασφάλισε την πρόκριση.

Οι κάτοχοι του τροπαίου πέτυχαν το γκολ που έβαλε… ταφόπλακα στα όποια όνειρα του αντιπάλου τους μόλις στο 11’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Πέλκα και γυριστό σουτ του Σφιντέρσκι, έχασαν μερικές ακόμα ευκαιρίες για να σκοράρουν και, κάνοντας σωστή διαχείριση του ματς, πέρασαν ένα μάλλον… εύκολο βράδυ στην Αθήνα!

Άλλωστε, το «τριφύλλι» έψαχνε ένα… θαύμα μετά το 2-0 του πρώτου ματς και με δεδομένη την διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων, παρουσιάστηκε όμως χειρότερο του αναμενόμενου. Με ασυνήθιστα κακή αμυντική εικόνα αλλά και εμφανή δυσκολία στην ανάπτυξη-δημιουργία, έμειναν απλά να αναρωτιούνται τι θα είχε συμβεί αν δύο λεπτά πριν το 0-1, ο Χατζηθεοδωρίδης είχε κάνει το 1-0…

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού και η παρουσία του Αγιούμπ για πρώτη φορά στον αγωνιστικό χώρο, καθώς πέρασε αλλαγή στο 46ο λεπτό, ωστόσο δεν μπόρεσε να δείξει πολλά πράγματα στο ντεμπούτο του αφού δεν τον «πήγε» και το ματς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15