search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15
MENU CLOSE

Βοιωτία: Σοκάρει η καταγγελία ανήλικης – «Με κρατούσαν αιχμάλωτη και με έκαιγαν με τσιγάρα»

13.02.2020 07:11
peripoliko_3-1.jpg

 

Σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα μετά τις καταγγελίες της ανήλικης που το έσκασε από το σπίτι όπου την κρατούσαν και την κακοποιούσαν.

Ο λόγος για μια κοπέλα, ηλικίας 15 ετών περίπου, η οποία πήγε το απόγευμα της Τετάρτης, στο Α.Τ. Ορχομενού στη Βοιωτία για να ζητήσει βοήθεια, ώστε να τελειώσει το μαρτύριό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport πρόκειται για κοριτσάκι ρομά από περιοχή της Φθιώτιδας, το οποίο τον περασμένο Δεκέμβριο κλέφτηκε με έναν συνομήλικό της, επίσης ρομά, και πήγε να μείνει μαζί του στον Ορχομενό.

Αρχικά οι δυο οικογένειες είχαν αντιπαλότητα ωστόσο στη συνέχεια φαίνεται να τα βρήκαν και η μητέρα της ανήλικης την επισκεπτόταν στον Ορχομενό. Το τελευταίο όμως δίμηνο η μητέρα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη της, αφού από την άλλη πλευρά κάθε φορά το απέφευγαν με διάφορες δικαιολογίες.

Όπως κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι στους αστυνομικούς η οικογένεια του φίλου της είχε πάρει το κινητό και την κρατούσε σε ομηρία. Μάλιστα έκανε λόγο για κακοποίηση και φέρεται να είπε ότι εκτός από το ξύλο είχαν σβήσει πάνω της ακόμη και τσιγάρα.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για να διαπιστώσει τη βασιμότητα των καταγγελιών, ενώ η ανήλικη θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή, ώστε να επιβεβαιωθούν από που προέρχονται τα σημάδια που έχει στο σώμα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:15