search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:38
MENU CLOSE

Μέσι: «Φερθείτε υπεύθυνα και μείνετε σπίτι»

14.03.2020 16:56
Μέσι: «Το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή, δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιο» - Media

 

Με την Μπαρτσελόνα να βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας, ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται κι αυτός σπίτι του, εκμεταλλευόμενος τη συγκυρία και περνώντας ώρες με την οικογένειά του.

Στο πλαίσιο αυτό έστειλε κι αυτός το μήνυμά του για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες και ζητά από τον κόσμο να μένει σπίτι του για αυτές τις στιγμές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Son días complicados para todo el mundo. Vivimos preocupados por lo que está ocurriendo y queremos ayudar poniéndonos en el lugar de aquellos que peor lo están pasando, o bien porque les afectó directamente a ellos o sus familiares y amigos, o porque están trabajando en primera línea para combatirlo en hospitales y centros de salud. Quiero enviarles mucha fuerza a todos ellos. La salud debe ser siempre lo primero. Es un momento excepcional y hay que seguir las indicaciones tanto de las organizaciones sanitarias como de las autoridades públicas. Sólo así podremos combatirlo de manera efectiva. Es el momento de ser responsable y quedarse en casa, además es perfecto para disfrutar ese tiempo con los tuyos que no siempre se puede tener. Un abrazo y ojalá consigamos darle vuelta a esta situación cuanto antes. #QuedateEnCasa #StayAtHome

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

«Αυτές είναι περίπλοκες μέρες για ολόκληρο τον κόσμο. Ζούμε με ανησυχία για το τι συμβαίνει και θέλουμε να βοηθήσουμε, τοποθετώντας τον εαυτό μας στη θέση εκείνων που υποφέρουν από το χειρότερο, είτε επειδή έχουν επηρεαστεί άμεσα, είτε η οικογένειά τους και οι φίλοι τους ή επειδή εργάζονται στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσουν σε νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Θέλω να στείλω πολλή δύναμη σε όλους.

Η υγεία πρέπει πάντα να είναι το σημαντικό πράγμα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή και πρέπει να ακολουθήσετε τις ενδείξεις των οργανισμών υγείας όπως η δημόσια αρχή. Μόνο έτσι μπορούμε να την καταπολεμήσουμε με αποτελεσματικό τρόπο.

Είναι η στιγμή να είμαστε υπεύθυνοι και να μείνουμε στο σπίτι, μπορούμε επίσης να απολαύσουμε αυτή την φορά με την οικογένειά μας που δεν έχουμε πάντα. Μία αγκαλιά και ελπίζω να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: sport-fm.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 08:36