search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13
MENU CLOSE

Λαμία: Συγκινεί αρχιτέκτονας που καλεί συγγενείς και φίλους να μην πάνε στην κηδεία του πατέρα του

22.03.2020 13:34
Μ. Βρετανία: «Ντου» της αστυνομίας σε κηδεία - Διέταξαν τη νεκροφόρα να ξαναφορτώσει το φέρετρο - Media

 

Πολίτης της Λαμίας καλεί συγγενείς και φίλους να μην παρεβρεθούν στην κηδεία του πατέρα του λόγω της πανδημίας του κοροναϊού. Συγκλονίζει η ανάρτησή του.

Ο Αρχιτέκτονας/Διακοσμητής, Δημήτρης Κάππος, έχασε τον πατέρα του, ο οποίος «έφυγε» πλήρης ημερών σε ηλικία 90 ετών. Ο Δημήτρης Κάππος συγκλονίζει με ανάρτησή του στο facedook, όπου καλεί τους γνωστούς και φίλους να μην πάνε στην κηδεία του πατέρα του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:  «Ο πατέρας μου σήμερα μας άφησε για το στερνόν της ζωής του ταξίδιον. Η μάλλον της μη ζωής του πλέον. Εφυγε πλήρης ημερών και αγκαλιασμένος από αγάπη και χάδια. Όπως κι έζησε εξ άλλου. Κι η ζωή τού ανταπέδωσε ό,τι κι αυτός πρόσφερε απλόχερα. Αύριο θα είναι η εξόδιος ακολουθία. Μία παράκληση: ΜΗΝ ΕΡΘΕΤΕ. Γνωρίζουμε πως πολλοί τον αγαπήσατε (θάλεγα όλοι όσοι τον γνωρίσατε αλλά ως γιός του μεροληπτώ). Πολλοί ήδη εκφράσατε τη διάθεση ή την απόφαση να παραστείτε. Μας συγκινείτε κι ευχαριστώ εκ μέρους και όλης της οικογένειας. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Μη μας φέρνετε στη δύσκολη θέση να “αρνούμαστε” την αγάπη σας μένοντας απόμακροι. Ας μην στείλουμε κανέναν απ΄τους αγαπημένους μας στην εντατική ή σε ακόμη χειρότερο μέρος. Θα βρεθούμε σε καλύτερους καιρούς, να μπορούμε ν’ αγκαλιαστούμε και να μοιραστούμε το δάκρυ ή το γέλιο μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Πηγή: lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:13