search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35
MENU CLOSE

«Δεν δέχεται το πρωτάθλημα στα χαρτιά η Γιουβέντους»

03.04.2020 16:59
«Δεν δέχεται το πρωτάθλημα στα χαρτιά η Γιουβέντους» - Media

 

Μέρα με την ημέρα τα σενάρια για οριστική ολοκλήρωση των φετινών πρωταθλημάτων δίνουν και παίρνουν, με την Ιταλία φυσικά να είναι πάντα στο επίκεντρο ως η ευρωπαϊκή χώρα που μετρά τους περισσότερους νεκρούς από τον κορωνοϊό.

Σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, η πρόθεση των περισσότερων είναι να συνεχιστεί κάποια στιγμή το πρωτάθλημα και μάλιστα για αυτό το ενδεχόμενο ρωτήθηκε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα.

«Η μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι να ολοκληρώσουμε τη σεζόν. Η σκέψη είναι να αρχίσουμε 20 Μαΐου ή το πολύ αρχές Ιουνίου και να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τον Ιούλιο. Το να διακόψουμε αυτή τη σεζόν, θα ήταν ιδιαίτερα περίπλοκο. Θα ήταν μια αδικία.

Ακόμα και η Γιουβέντους έχει εκφράσει την απροθυμία της σε μια τέτοια λύση. Δεν θα ήθελε να στεφθεί πρωταθλήματος λόγω του κορωνοϊού», δήλωσε στο ραδιόφωνο του Tuttomercato.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35