search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:48
MENU CLOSE

Παππάς: «Οι δανειολήπτες δεν είναι μπαταχτσήδες – Τα επιδόματα δεν “πληρώνουν” δόσεις δανείων»

11.04.2020 11:35
Παππάς: «Οι δανειολήπτες δεν είναι μπαταχτσήδες - Τα επιδόματα δεν "πληρώνουν" δόσεις δανείων» - Media

 

«Οι δανειολήπτες δεν είναι μπαταχτσήδες. Τα επιδόματα των 800 ευρώ και τα voucher των 600 ευρώ δεν “πληρώνουν” δόσεις δανείων», επισημαίνει σε δήλωση του ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στo Mega αναφορικά με την επικείμενη άρση προστασίας της α’ κατοικίας. 

«Η κυβέρνηση των ΠΝΠ και των “μονομερών ενεργειών” εις βάρος των εργαζομένων:

  • Αρνήθηκε να ψηφίσει την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ για παράταση της προστασίας της α’ κατοικίας, τη στιγμή που ψήφιζε τη μείωση των μισθών κατά 50%.
  • Βάζει την απασχόληση σε αναστολή και την οικονομία σε καταστολή, ενώ αφήνει απροστάτευτους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι “μένουν σπίτι” μέχρι να το χάσουν.
  • Προχωρά προς την 1η Μαΐου της έναρξης πλειστηριασμών και εξώσεων χωρίς να έχει καταθέσει νέο πτωχευτικό πλαίσιο», αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι δανειολήπτες δεν είναι μπαταχτσήδες. Τα επιδόματα των 800 ευρώ και τα voucher των 600 ευρώ δεν “πληρώνουν” δόσεις δανείων. Η προστασία της α’ κατοικίας δεν είναι ζημιογόνα για την οικονομία, παρά την άποψη Γεωργιάδη. Είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και πρέπει να διατηρηθεί μέσα από ένα ευρύτερο πτωχευτικό δίκαιο που θα προστατεύει τους δανειολήπτες», σημείωνει

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33