search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:40
MENU CLOSE

Στο υπουργείο Ανάπτυξης πέρασαν ΕΡΤ και ΑΠΕ (PDF)

21.04.2020 18:02
Κυπριακή η εταιρία που ανέλαβε τη διαφήμιση της ΕΡΤ - Media
 
Η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο περιλαμβάνονται στη λίστα των εταιρειών «δημοσίου ενδιαφέροντος» που μεταφέρθηκαν στην αρμόδια διεύθυνση εταιρειών του υπουργείου Ανάπτυξης, υπό τον Άδωνη Γεωργιάδη.
 
Η μεταφορά έγινε με απόφαση του υφυπουργού Ν. Παπαθανάση και δημοσιεύτηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως στις 10 Απριλίου.
 
Mε τη νέα ρύθμιση μεταφέρεται η αρμοδιότητα Γενικού Εμπορικού Μητρώου από το αντίστοιχα επιμελητήρια στην Ειδική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της αρμόδιας διεύθυνσης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, μαζί με πλήθος επιχειρήσεων και φορέων του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και εταιρείες διαχείρισης περιουσίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων.
 
Η απόφαση, που όπως αναφέρει το TVXS ήρθε στο φως μέσα από τη δημοσίευση του εν λόγω ΦΕΚ από την ΠΟΣΠΕΡΤ, προκάλεσε προβληματισμό, ενώ υπενθυμίζεται, ότι αμέσως μετά τις εκλογές του Ιουλίου, η ΕΡΤ και το Αθηναϊκό Πρακτορείο τέθηκαν διοικητικά υπό τον άμεση ευθύνη του Μεγάρου Μαξίμου.
 
Σημειώνεται ότι τότε είχε διευκρινιστεί ότι πρόκειται για προσωρινή κατάσταση και ότι εν συνεχεία ΕΡΤ και ΑΠΕ-ΜΠΕ θα περνούσαν στην δικαιοδοσία του κυβερνητικού εκπροσώπου
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:39