search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:48
MENU CLOSE

Κύκλοι ΣΥΡΙΖΑ: Να απαντήσουν Πέτσας και Γεραπετρίτης αν το Μαξίμου έδωσε εντολή σε Βρούτση

24.04.2020 14:36
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media
 
Μη ικανοποιητική βρήκε ο πρωθυπουργός την απάντηση Γεραπετρίτη προς τον Αλέξης Τσίπρα, γι’ αυτό επιστράτευσε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που συνηθίζει να εξαπολύει ύβρεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι η αρμηνεία που δίνουν οι κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στον Στέλιο Πέτσα, τον οποίο χαρακτηρίζουν μάλιστα “αναλώσιμο”.
 
Παράλληλα επιμένουν να καλούν σε απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσε νωρίτερα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας αν ο υπουργός Εργασίας “έστησε μόνος του τη δουλειά με τα 7 ΚΕΚ” ή είχε εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου.
 
Αναλυτικά η απάντηση των κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο:
 
“Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης δεν ικανοποιήθηκε από τα άρρητα ρήματα αντί απαντήσεων του κ. Γεράπετρίτη στη Βουλή και έδωσε εντολή στον αναλώσιμο κ. Πέτσα να απαντήσει και αυτός, με ύβρεις οπως συνηθίζει, στον κ. Τσίπρα.
 
Θα τους συμβουλεύαμε να τα βρουν τουλάχιστον μεταξύ τους και να έχουν μία κοινή γραμμή.
 
Και αν θέλουν στα αλήθεια να βγάλουν τον αρχηγό τους απο τη δύσκολη θέση, ας απαντήσουν έστω αυτοί: Μόνος του έστησε την δουλειά με τα 7 ΚΕΚ ο κ. Βρούτσης ή με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου”;
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 18:47