search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:49
MENU CLOSE

Ολυμπιακός: «Ας στρέψουν το τυφλό μίσος τους σ’ εμάς κι όχι στα μνημεία μας»

05.05.2020 15:46
Ολυμπιακός: «Ας στρέψουν το τυφλό μίσος τους σ’ εμάς κι όχι στα μνημεία μας» - Media

 

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι άγνωστοι βεβήλωσαν το μνημείο της Θύρας 7 που βρίσκεται απέναντι από το «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγο για τυφλό μίσος, τονίζοντας ότι ο σύλλογος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δέχονται ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους εδώ και χρόνια. «Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς», επισημαίνουν οι ερυθρόλευκοι.

H ανακοίνωση:

Το τυφλό μίσος οδήγησε κάποιους σε μια αποτρόπαια πράξη, τη βεβήλωση του Μνημείου των θυμάτων της Θύρας 7.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η οικογένεια των θυμάτων της Θύρας 7 διαβεβαιώνουν τους πάντες ότι κανένας βανδαλισμός δεν μπορεί να καταστρέψει τα μνημεία μας, τα οποία διατηρούμε ζωντανά μαζί με τις μνήμες και τον σεβασμό μας για τους 21 δικούς μας αγγέλους.

Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δέχεται εδώ και χρόνια μια ασύμμετρη επίθεση λάσπης και μίσους. Μια επίθεση με στόχο ολόκληρο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ηγέτη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν ορισμένοι δεν μπορούν να περιορίσουν το μίσος τους, ας το στρέψουν μόνο σ’ εμάς, που στεκόμαστε μπροστά τους, φτιαγμένοι από ατσάλι και θάλασσα, κρατώντας τις Ερυθρόλευκες ψηλά και να αφήσουν τους νεκρούς μας να αναπαύονται εν ειρήνη.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:45