search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:13
MENU CLOSE

Πολάκης σε Μπακογιάννη: Ααααχ Ντόρα… πώς θα γλυτώσεις σε δύο τρεις μήνες;

10.06.2020 06:27
Πολάκης σε Μπακογιάννη: Ααααχ Ντόρα… πώς θα γλυτώσεις σε δύο τρεις μήνες;  - Media

 

Ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Παύλος Πολάκης απάντησε στις αναφορές της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, στο πρόσωπο του, κατά την διάρκεια της συνέντευξης της στον SUPER FM.

Ο Χανιώτης Βουλευτής με ανάρτηση του στα social media αναφέρει:

Αααααχ Ντορα !!Από τους «φουκαριάρηδες» που σας πίστεψαν (ξενοδόχοι, μικρομεσαίοι κλπ) πως θα ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ σε δυο τρεις μήνες…;

ΥΓ 1. άστο το νοσοκομείο δεν ξερεις γρι τι έγινε εκεί στα χρόνια μας. Ρωτα τους δικούς σου να σου πουν. Ταχω πει πολλές φορές και βαριέμαι να απαντήσω.

ΥΓ 2. κάμε μια βόλτα στα Χανια, αμε στην Κισσαμο, αμε στα Σφακια, αμε στο Σελινο να δεις πως τα μόνα έργα που γίνονται ή τελειώνουν, είναι αυτά που μελετήσαμε, εντάξαμε, χρηματοδοτήσαμε και δημοπρατήσαμε ΕΜΕΙΣ !!! Από τα δικά σας ακόμα δεν έχουμε δει δροσιά!

ΥΓ 3. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (παρά τον αγώνα που κάναν οι κολλητοί του κουμπάρου σου να μην εκλεγώ…)

Τι είπε η Ντόρα Μπακογιάννη 

Νωρίτερα, η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον «SUPER FM 89,6» είχε πει:

«Ο Παύλος Πολάκης ξέρει ότι τα Χανιά έχουν φωνή, όπως ξέρει πολύ καλά πόσα προβλήματα έχουν λυθεί, ότι το Νοσοκομείο είναι διαφορετικό πια, αφού προστίθενται ΜΕΘ, που ήταν από τα μεγάλα αιτήματα των Χανιωτών, δεδομένου ότι υπήρχαν λίγες, ξέρει ότι προχωρούν έργα, αφού τα παρακολουθεί από κοντά», σημείωσε μεταξύ άλλων για να προσθέσει για τον συντοπίτη της βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Ο φουκαράς κάνει την προσπάθειά του να πει τα δικά του». «Δεν είναι δύσκολο να κάνεις αντιπολίτευση, διότι μπαίνουμε σε κρίση και οι λαϊκισμοί είναι πάντα μια καλή συνταγή, όχι όμως συνταγή για επίλυση προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή είναι ώρα να στρωθούμε στη δουλειά για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση», αντέτεινε η κυρία Μπακογιάννη.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:12