search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00
MENU CLOSE

«Χατζηδάκη: φυσικός πλούτος ή πετρέλαιο;» – Το πανό που οδήγησε σε προσαγωγές μελών της Greenpeace (Photos)

10.06.2020 08:42
«Χατζηδάκη: φυσικός πλούτος ή πετρέλαιο;» - Το πανό που οδήγησε σε προσαγωγές μελών της Greenpeace (Photos) - Media

 

Ακτιβιστές της Greenpeace βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στον Υπουργό, ζητώντας του να επιλέξει “φυσικός πλούτος ή πετρέλαιο”.

Στην προσπάθειά τους να αναρτήσουν πανό στην κεντρική πρόσοψη του κτιρίου του Υπουργείου και να εκφράσουν ειρηνικά την αντίδρασή τους στο νέο περιβαλλοντικό νόμο, η αστυνομία απάντησε με προσαγωγές 4 ακτιβιστών.

Η Greenpeace, με αυτήν την ειρηνική δράση της, ενώνει τη φωνή της με χιλιάδες πολίτες από όλη τη χώρα που αντιδρούν στον νέο περιβαλλοντικό νόμο και συμμετέχουν στη σημερινή Ημέρα Δράσης, ο καθένας με τον δικό του ειρηνικό τρόπο. Κοινός παρονομαστής η απαίτηση από τον Υπουργό, κ. Χατζηδάκη να ξεκαθαρίσει αν θα ανταποκριθεί στον θεσμικό του ρόλο και θα προστατέψει το φυσικό περιβάλλον της χώρας ή θα συνεχίσει να υποστηρίζει ως “περιβαλλοντικό εκσυγχρονισμό” την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση του περιβάλλοντος, φιμώνοντας παράλληλα την κοινωνία που αγωνιά για το μέλλον της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00