search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:01
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Βίντεο – ντοκουμέντο με την 35χρονη να τρέχει μετά το έγκλημα

12.06.2020 08:08
Επίθεση με βιτριόλι:  Βίντεο – ντοκουμέντο με την 35χρονη να τρέχει μετά το έγκλημα - Media

 

Στο φως ήρθε για πρώτη φορά βίντεο με την 35χρονη που φέρεται να είναι η δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Τα πλάνα εμφανίζουν την 35χρονη να τρέχει επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, φορώντας περούκα και καπαρντίνα και να προσπαθεί να βρει ταξί με σκοπό να απομακρυνθεί από την περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη προσήχθη χθες, Πέμπτη από την αστυνομία, ενώ αργότερα ακολούθησε η σύλληψή της με την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση μετά από την επίθεση με οξύ σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στις 20 Μαίου στην Καλλιθέα.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 35χρονης εντόπισαν τα εξής ενοχοποιητικά στοιχεία: Ένα κινητό τηλεφωνο, την τηλεκάρτα, την περούκα, την καμπαρντίνα και το σακίδιο που φέρεται να είχε στις πρόβες και την ημέρα της επίθεσης.

Παράλληλα, έγινε και η ανάλυση της φωνής στο τηλεφώνημα προς την εταιρεία ραδιοταξί και όπως προέκυψε πρόκειται για την 35χρονη, καθώς ταυτοποιήθηκε η φωνή. Έτσι, οι αστυνομικοί έχοντας στα χέρια τους αυτά και αρκετά ακόμα στοιχεία κατάφεραν να «δέσουν» την υπόθεση.

Το λάθος της 35χρονης που αποτέλεσε και το “κλειδί” που την ανέδειξε εν τέλει ως βασική ύποπτο για την επίθεση ενώ αρχικά δεν συγκαταλεγόταν στην «βασική πεντάδα» των υπόπτων, ήταν η τηλεκάρτα την οποία η κατηγορούμενη φαίνεται πως χρησιμοποίησε τόσο για να προβεί σε επικοινωνίες με εταιρείες ραδιοταξί για να την μεταφέρουν στο σημείο της επίθεσης, για το διάστημα που έκανε πρόβες αλλά και την ημέρα του χτυπήματος, όσο και σε επικοινωνία επαγγελματικού τύπου που χρειάστηκε να κάνει στο πλαίσιο της εργασίας της με συνεργάτη από το εξωτερικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50