search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:06
MENU CLOSE

Άρης: «Έπεσαν οι μάσκες – Μεταθέστε τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για να γίνει με κόσμο»

19.06.2020 16:28
Άρης: «Έπεσαν οι μάσκες - Μεταθέστε τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για να γίνει με κόσμο» - Media

 

Την οργή του για την απόφαση να γίνουν χωρίς κόσμο οι ρεβάνς Κυπέλλου εξέφρασε ο Άρης. Εξαπέλυσε επίθεση σε ΕΠΟ και Γραμμένο και ζήτησε μετάθεση του ματς για ημερομηνία που θα μπορεί να έχει θεατές.

Με αφορμή την απόφαση να διεξαχθούν χωρίς κόσμο οι ρεβάνς των ημιτελικών, η «κίτρινη» ΠΑΕ έκανε λόγο για κατάλυση της ισονομίας και της δημοκρατίας, ενώ μίλησε και για εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Παράλληλα κάλεσε την ομοσπονδία να αναβάλλει το ματς με την ΑΕΚ και να το ορίσει σε ημερομηνία που θα μπορεί να γίνει με θεατές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι “μάσκες” έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου.

Σήμερα, η “Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης” κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν “εντολών” που δέχονται από “άνωθεν”.

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου.

Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα “αφεντικά” της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05