search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:35
MENU CLOSE

Πώς «κάηκε» ο «γιατρός-μαϊμού»: Τι λέει ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε

20.06.2020 10:30
Συγκλονιστική μαρτυρία συγγενούς του πνευμονολόγου που «νικήθηκε» από τον κορωνοϊό: «Δεν μπορώ να αφήσω τους ασθενείς μου» - Media
 
Ο Γιώργος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος είναι γιατρός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και είναι εκείνος που κατήγγειλε τον 47χρονο μίλησε στον ΣΚΑΪ για τον τρόπο με τον οποίο αποκαλύφθηκε ο ψευτογιατρός.
 
Ο κ. Παπαγιανόπουλοςεξηγεί πως όταν ένας εξωτερικός συνεργάτης πηγαίνει να συνεργαστεί με την κλινική ζητούνται κάποια 12 συγκεκριμένα χαρτιά μεταξύ αυτών ο τίτλος σπουδών του Ιατρικού συλλόγου που τους είπε πως θα τα φέρει αργότερα η σύζυγός του.
 
Όπως περιγράφει, τότε έφυγε και επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και κατά τη διάρκεια μια ξενάγησης που του γινόταν μαζί με μία ομάδα άλλων γιατρών παρατήρησαν πως δεν φόρεσε τα γάντια του όπως τα φοράνε οι γιατροί ενώ στις ιατρικές απαντήσεις έκανε λάθος. “Τον καταγγείλαμε έπειτα 15 ημέρες γιατί θέλαμε να το διασταυρώσουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαγιαννόπουλος, αναφερόμενος στον “μαϊμού” γιατρό.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27