search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:31
MENU CLOSE

«Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγή μέσα μου»

05.07.2020 16:43
«Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγή μέσα μου» - Media

 

Για το Survivor, τον Στέλιο Χανταμπάκη, αλλά και για τον σύντροφό της, τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη μίλησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» του Alpha. 

«Όταν έπαιζα επαγγελματικά χάντμπολ έπεφτε πείνα. Στο τραγούδι καταφέρνουμε και πορευόμαστε με αυτό το επάγγελμα. Δεν κατάφερα να απαλλαγώ από τις πανάδες που απέκτησα στο Survivor. Δεν ξέρω αν θα πήγαινα στο Survivor All Star. Θέλω 15 κιλά σίγουρα, καλή πρόταση και συμμάχους. Έχω “εξοντώσει” τον Πασχαλάκη; Φαντάσου να μην υπήρχε και απόσταση. Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε… Το χειρότερο πράγμα που μου άφησε το Survivor είναι μια πληγούλα μέσα μου! Από το Survivor με τον Γιάννη Σπαλιάρα μιλάω πιο συχνά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αν δεν με ψάξει κάποιος δεν θα μπω στη διαδικασία να τον ψάξω. Δεν έχω κάτι με τον Στέλιο Χανταμπάκη. Οτιδήποτε έχει γίνει μέσα στο παιχνίδι, ήταν μέσα στο παιχνίδι. Δεν με ενοχλεί όταν βλέπω φωτογραφίες του Κώστα Πηλαδάκη με τη νέα του σύντροφο», είπε η τραγουδίστρια απαντώντας σε ερωτήσεις που της έκαναν followers από Instagram και Twitter.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15