search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:28
MENU CLOSE

Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου – Στα «μαύρα» η Νέα Σμύρνη

25.07.2020 15:16
Πέθανε ο Θανάσης Ιντζόγλου – Στα «μαύρα» η Νέα Σμύρνη  - Media

 

Φτωχότερη η ποδοσφαιρική «οικογένεια» του Πανιωνίου, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τον χαμό του Θανάση Ιντζόγλου σε ηλικία 75 ετών. 

Οι «κυανέρυθροι», οι ποδοσφαιρόφιλοι που πρόλαβαν να τον απολαύσουν αγωνιζόμενο, αλλά κι οι οικείοι του, θρηνούν την απώλεια του Θανάση Ιντζόγλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Υπηρέτησε τον Νεοσμυρνιώτικο σύλλογο από το 1962 έως το 1976, ενώ έχει αγωνιστεί στη Χαλκηδόνα και την Κόρινθο.

Ήταν στέλεχος της πιθανότατα καλύτερης ομάδας των Νεοσμυρνιωτών, αυτής του 1970-71, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 83 βαθμούς.

Επίσης, ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο το 1971, όπως και την πρόκριση επί της Ατλέτικο Μαδρίτης την ίδια χρονιά.

«Καλό ταξίδι μεγάλε Θανάση, το άστρο σου θα λάμπει πάντα, οδηγός όλων εκείνων που επιλέγουν τον Πανιώνιο ως ομάδα για τα ιδανικά και τις αξίες της», αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του σύλλογου, «Πάνθηρες», σε ανακοίνωσή τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27