search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Παραδοχή Πέτσα ότι ο Μητσοτάκης πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο (Video)

27.07.2020 11:24
Πέτσας: Το μόνο θέμα που είναι προς διευθέτηση με την Τουρκία είναι εκείνο των θαλασσίων ζωνών.  - Media

 

Στην παραδοχή ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετέβη την Κυριακή από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο με στρατιωτικό ελικόπτερο, προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Στον πρωθυπουργό διατίθενται από την πολιτεία τα μέσα που χρειάζονται για να επιτελεί τα καθήκοντά του και να μετακινείται όπου χρειάζεται. Η χρήση των μέσων αυτών κρίνει και την εκπροσώπηση του θεσμού και τον τρόπο που τα χρησιμοποιεί κάθε φορά ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου», σημείωσε αρχικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Το Σάββατο ο πρωθυπουργός μετακινήθηκε στην Πάρο με την πτήση της γραμμής, με μια εμπορική πτήση. Μετακινήθηκε (σ.σ.: με στρατιωτικό ελικόπτερο) την Κυριακή το απόγευμα από την Αντίπαρο προς την Επίδαυρο, προκειμένου να παραστεί στην παράσταση “Πέρσες” του Αισχύλου, ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός που μεταδόθηκε με live streaming σε όλο τον κόσμο. Και δείχνει τη σημασία που έχει οι πολιτειακοί άρχοντες να εκφράζουν τη σημασία που έχει για τον κάθε Έλληνα η ταύτιση με το πολιτιστικό προϊόν και τουριστικό προϊόν της χώρας και τελικά με ένα προϊόν που βρίσκεται στο dna τους», πρόσθεσε ο Στέλιος Πέτσας.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του είχε ζητήσει επίσημη απαντήση από την κυβέρνηση, σχετικά με δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εν μέσω κρίσης στα ελληνοτουρκικά, δέσμευσε πράγματι στρατιωτικό ελικόπτερο για να μεταβεί για διακοπές στην Αντίπαρο και μετά στην Επίδαυρο για να δει παράσταση στο αρχαίο θέατρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 08:37