search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:15
MENU CLOSE

Σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη, υπό τον Κ. Μητσοτάκη, για τον κορωνοϊό- Συμμετέχουν Τσιόδρας, Χαρδαλιάς

30.07.2020 11:21
Σε εξέλιξη τηλεδιάσκεψη, υπό τον Κ. Μητσοτάκη, για τον κορωνοϊό- Συμμετέχουν Τσιόδρας, Χαρδαλιάς  - Media

 

Ακόμα μία τηλεδιάσκεψη για τα ανοιχτά μέτωπα που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού πραγματοποιείται, αυτήν την ώρα.

Όπως ανέφερε ο Στ. Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, στην τηλεδιάσκεψη συμμετέχουν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο υφυπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο καθηγητής Επιστήμης των δεδομένων, Κίμων Δρακόπουλος.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, η κυβέρνηση έχει άπαντα τα μέσα στη φαρέτρα της, με στόχο την αντιμετώπιση μίας πιθανής εξάπλωσης του κορονοϊού. “Λαμβάνουμε όποιο μέτρο απαιτείται, έχοντας υπόψη την εισήγηση των ειδικών για να αναχαιτίσουμε τον κορονοϊό και να προστατεύσουμε την κοινότητα από τη διασπορά. Στη συνεδρίαση που γίνεται θέλουμε να δούμε τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αποτελεσματικότητα των ελέγχων μας. Να δούμε την αποτελεσματικότητα άλλων μέτρων, είτε έχουν να κάνουμε ελέγχους, είτε με χρήση μάσκας, είτε με όλα τα μέτρα που έχουν από την αρχή υιοθετηθεί συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων που σχετίζονται με τον τουριστικό κόσμο…”, τόνισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:14