search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Μαντί Καμαρά: «Στόχος μας η πρόκριση στους 8»

03.08.2020 06:19
Equipe: «Θετικός στον κορωνοϊό ο Μαντί Καμαρά» - Δεν παίζει κόντρα στη Μαρσέιγ - Media

 

Ο,τι και να γράψεις για την φετινή χρονιά του Μεντί Καμαρά είναι λίγο. Ο 23χρονος μέσος του Ολυμπιακού έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις και δικαίως έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων του εξωτερικού. Ο Μαντί Καμαρά λίγο πριν τον επαναληπτικό με την Γουλβς μίλησε αποκλειστικά στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την εντυπωσιακή χρονιά που έχει κάνει μέχρι στιγμής, την επιστροφή των Πειραιωτών στην κορυφή, καθώς και τον MVP της ομάδας. 

Ο 23χρονος άσος, που είναι 11 φορέ διεθνής με την εθνική Γουϊνέας, αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Γουλβς και φυσικά το TOP 8 του Europa League. Με οδηγό το ματς με την Αρσεναλ ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει την υπέρβαση. Αλλωστε ο στόχος είναι η πρόκριση κι από εκεί και πέρα όλα γίνονται. 

Η φετινή χρονιά για τον Καμαρά είναι η καλύτερη στην καριέρα του και φυσικά σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Πέδρο Μαρτίνς: «Με ωθούσε στα όριά μου, διόρθωνε τις τοποθετήσεις μου κι έτσι μπόρεσα και έβγαλα όλο μου το ταλέντο σε όλα τα παιχνίδια» τόνισε με νόημα στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού. 

Οι Πειραιώτες μπορεί να γιόρτασαν πριν λίγες ημέρες την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο το μυστικό για την άνετη κατάκτηση του τίτλου ήταν ότι άλλαξε η «νοοτροπία, καταλάβαμε τον προπονητή και τους νέους συμπαίκτες μας και αυτό μας βοήθησε στο να πραγματοποιήσουμε όλα όσα δουλεύουμε στην προπόνηση». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04