search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:51
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε από τη βεράντα γιατί τσακώθηκε με νεαρούς

07.08.2020 18:09
Φθιώτιδα: Αστυνομικός πυροβόλησε από τη βεράντα γιατί τσακώθηκε με νεαρούς - Media

 

Συνέβη και αυτό. Αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στην Αττική και είχε πάει για διακοπές σε χωριό της βόρειας Λοκρίδας, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό μετά από διαπληκτισμό με δύο νεαρούς.  

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ο αστυνομικός φέρεται  να ενοχλήθηκε από τη φασαρία που έκαναν δυο 19χρονοι νεαροί που βρισκόντουσαν στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου που ήταν κοντά στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, o οξύθυμος αστυνομικός διαπληκτίστηκε με τα παιδιά και στη συνέχεια έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Τα παιδιά κατήγγειλαν το συμβαν στο Α.Τ. Αμφίκλειας – Ελάτειας οι αστυνομικοί του οποίου κατόπιν εντολής του Εισαγγελέα υπηρεσίας συνέλαβαν τον αστυνομικό και του κατάσχεσαν το υπηρεσιακό του όπλο.

Σε βάρος του 48χρονου αστυνομικού σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:51