search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ

20.08.2020 18:58
Η ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ - Media

 

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ανακοίνωσε την ευρωπαϊκή του λίστα ενόψει της (μονής) αναμέτρησης με τους Τούρκους για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, που είναι προγραμματισμένος για τις 25/8 (21:00) και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Ουσιαστικά, ο Άμπελ Φερέιρα δεν επεφύλασσε κάποια έκπληξη και ανάμεσα στους 25 παίκτες που δήλωσε δεν είναι ο Ουάρντα, αλλά και ο Μελίσσας που οδεύει προς Παναιτωλικό.

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Ροντρίγκο, Μπαλογιάννης, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Λημνιός, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Μιχάι, Νινούα, Πασχαλάκης, Πέλκας, Ρέι, Ζαμπά, Σβαμπ, Σφιντέρσκι, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Τζόλης και Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Γαϊτανίδης, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Κουλιεράκης, Κούτσιας , Λύρατζης, Παναγιώτου και Ταλιχμανίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02