search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:21
MENU CLOSE

Ερντογάν σε Μέρκελ: «Απαράδεκτο να υποστηρίζετε την Ελλάδα»

03.09.2020 16:28
Ερντογάν σε Μέρκελ: «Απαράδεκτο να υποστηρίζετε την Ελλάδα» - Media

 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από τον τουρκικό Τύπο, η Γερμανίδα καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ, συνομίλησε με τον Ερντογάν για την ανατολική Μεσόγειο και την κρίση στο Αιγαίο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τούρκος πρόεδρος κράτησε ιδιαίτερα σκληρή στάση στο τηλεφώνημα που είχε με την Γερμανίδα καγκελάριο, καθώς της είπε ότι κακώς η Ευρώπη υποστηρίζει Ελλάδα και Κύπρο στην ανατολική Μεσόγειο. Συγκεκριμένα, είπε ότι είναι απαράδεκτο ότι η εγωϊστική και άδικη στάση της Ελλάδας να υποστηρίζετε από ορισμένες χώρες. Στη συνέχεια, κατηγόρησε την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία ότι είναι εκείνες που βρίσκονται πίσω από το αδιέξοδο και τη μη λύση, αλλά και την κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Τέλος, ο Ερντογάν εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις προσπάθειες της Μέρκελ να συμβάλει στην επίλυση του προβλήματος που προκαλείται από τα βήματα που βλάπτουν την περιφερειακή ειρήνη στην ανατολική Μεσόγειο από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:17